Keikes Watersport is in 2010 begonnen, omdat de drang om op eigen benen te staan steeds groter werd. In het begin in nauwe samenwerking met Keikes Jachtbouw, en later steeds meer als zelfstandig bedrijf. Hoofdzakelijk in het installatie werk van nieuwbouw schepen voor verschillende grote werven in Friesland, en ook als service monteur voor verschillende buitenboordmotor merken.

In 2017 is Keikes Jachtbouw (Senior) met een verdiend pensioen gegaan, en is het bedrijf volledig over genomen door Keikes Watersport (Junior).

Uiteraard blijft de naam Keikes Jachtbouw voor het jachtbouw gedeelte gewoon bestaan, maar staat nu onder leiding van Keikes Watersport.

Keikes Watersport is als hoofddealer van Suzuki Marine, Suzumar Rubberboten en Nimag Rubberboten een bedrijf dat niet alleen voor consumenten maar ook voor collega dealers een aanspreekpunt is geworden op het gebied van het leveren van originele onderdelen, maar zeker ook voor advies.

Keikes Jachtbouw heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in jachtbouw voor de pleziervaart, projectbegeleiding en vakkundig onderhoud en reparatie van motoren en schepen. Onze schepen worden custom build afgeleverd en zijn in vele types leverbaar.

Keikes Watersport is gevestigd op het watersportgebonden industrieterrein ’t Ges in Sneek en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in projectbegeleiding en vakkundig onderhoud en reparatie van motoren en schepen

Dealer van o.a.

Volvo Penta
Yanmar