Suzuki Buitenboordmotoren

Suzuki Marine is 12,5 jaar op rij het populairste buitenboordmotormerk van Nederland. Dankzij innovatieve technieken, een zeer hoge betrouwbaarheid, sterke prestaties en een laag verbruik, blijven Suzuki buitenboordmotoren groeien in populariteit.

  • Suzuki 12,5 jaar op rij populairste buitenboordmotormerk van Nederland
  • Ruim 31.000 buitenboordmotoren geleverd in Nederland in 12,5 jaar tijd
  • 6 pk en 9.9 pk buitenboordmotor zeer populair

Nanni motoren voor waterverplaatsende rompen

De serie Nanni scheepsdieselmotoren voor waterverplaatsers hebben hun betrouwbaarheid bewezen in de praktijk. De recent verbeterde marinisering van Nanni voegt daar nog een extra kwaliteitsniveau aan toe. Deze motoren zijn een ideale keuze voor een nieuw te bouwen schip of voor het vervangen van een bestaande motor. U kunt op ze rekenen of het nu is onder zware omstandigheden buitengaats of tijdens het manoeuvreren in de haven. Het feit dat de meest prestigieuze werven hebben gekozen voor Nanni motoren zegt iets over de kwaliteit. Vrijwel de gehele serie voldoet aan de EPA Tier 3 regelgeving.

Volvo Penta Vermogen op zee

Ongeacht of u een ontspannen vakantietrip met uw boot maakt, of aan het roer staat van een zwaarbeladen coaster, we staan u altijd bij. Dankzij onze beproefde, maritieme expertise kunnen we de scheepsvaartsector steeds nieuwe inhoud geven. Daarbij richten we ons altijd op efficiëntie en duurzaamheid. Ons maritieme pakket omvat alles van betrouwbare en krachtige motoren en aandrijvingsoplossingen tot geavanceerde maar gebruiksvriendelijke besturingssystemen, die zowel efficiëntie als plezier in vaarbeleving garanderen.