Barkas 900 Classic

Klik op de foto voor meer informatie.

Barkassen, ontworpen door Ing. L.M. Huitema, zijn luxueuze en zeer compleet uitgevoerde motorboten met een gesloten stuurhuis/salon en een beschutte zelflozende open kuip. Het terugvallende boeisel, de zware kabelaring, apostelen op de multiknik- en overnaads gebouwde romp en de loefbijter voor een goede koersstabiliteit geven het schip een herkenbaar, stoer en professioneel uiterlijk. Deze schepen worden tot 11.50 mtr onder CE-C certificaat uitgevoerd. De overcomplete uitrusting maakt dat de lijst van mogelijke extra’s wel erg kort is.

De Classic Barkas is mede daardoor geschikt voor een langer en comfortabel verblijf aan boord waarbij de lage kruiplijn een vrijwel onbeperkt vaargebied mogelijk maakt. Keikes Jachtbouw levert Barkassen van 6 tot 15 meter in diverse uitvoeringen.

Barkas 1000 Classic

Barkas Classic
Klik op de foto voor meer informatie.

Voorkajuit; met twee kooien in V-vorm ,Onder de kooien is flinke bergruimte beschikbaar. Boven de kooien handige aflegplankjes. Achter de slaaphut aan bakboord een forse hang- legkast en aan stuurboord de ruime toilet- doucheruimte. Stuurhuis/salon: aan bakboord de stuurstand met een stuurstoel. Hierachter het kombuis met een kooktoestel en daarnaast een spoelbak met warm- en koud water kraan. Verder een elektrische koelkast met vriesvak. Aan stuurboord wordt een L-vormige zitbank gerealiseerd die optioneel geleverd kan worden in een uitschuifbare uitvoering waardoor een slaapbank ontstaat. In de bank laden en ook onder de vloer bevindt zich veel bergruimte. De volledig geïsoleerde machinekamer ligt onder de beschutte zelflozende kuip. Naast de motorruimte, in de bank en in twee kisten aan stuur- en bakboord is veel plaats om allerlei zaken in op te bergen.

De Classic Barkas 1000 is in grote lijnen gelijk aan de Barkas 900, met als groot verschil de onder hut met een slaapvertrek welke een breedte heeft van 1.40 onder de vloer van de salon.

Barkas 1100 Classic

Klik op de foto voor meer informatie.

De Classic Barkas 1100 heeft vrijwel dezelfde indeling als de Classic 1000, echter allemaal iets ruimer van opzet. Vanaf de Barkas Classic 1100 wordt het schip voorzien van een zwemplateau.

Barkas 1150 Classic

Het grote verschil met de Classic 1100 is het vrijstaande Frans bed in de eigenaars hut voor in het schip, en het geheel is uiteraard weer iets ruimer van opzet. Tevens is een uitvoering met een achterhut mogelijk, informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Barkas 1200 Classic

De Classic Barkas 1200 is echt ontworpen voor het grote water wat resulteert in een kleinere kuip en een hoge boeg. Gescheiden douche en toiletruimte en een zeer ruime onder hut met een stahoogte van 1.50m.

Barkas 1300 Classic

De Classic Barkas 1300 is een combinatie tussen de Barkas 1150 en de 1350 met als doel een ruim schip met een doorvaarthoogte van 2.45m. Voorzien van een Frans bed in de eigenaars hut en een gescheiden douche en toiletruimte.

Barkas 1350 Classic

De Classic Barkas 1350 is in de basis een grote Classic 1200. Voorzien van een hoge boeg voor ruim water.

Barkas 1500 Classic

Voorzien van een Frans bed in de voorverblijf, een gastenverblijf en een achterverblijf. Gescheiden douche en Toilet.